LivsDesign Coaching

med Cassandra Erika

Cassandra är en erfaren coach med bakgrund från livscoaching. Hennes unika sätt att hitta de viktigaste delarna som verkligen tar dig vidare har gjort henne till en uppskattad coach världen över för både personlig utveckling och ledarskapsutveckling. Hon är modig, lyhörd och tillåtande i sitt förhållningssätt. Med djup egen erfarenhet av inre och yttre förändring coachar hon ofta människor inför och mitt i förändringsprocesser av olika slag. Det kan både handla om relationer, komma genom egna inre hinder, stärka självkänslan eller att bygga upp verksamheter. Hon inspirerar, utmanar och tydliggör så att du enklare kan skapa din plan framåt. Hon gör det med en tro på att du kommer att lyckas vilket ger dig kraften att ta dig vidare.

LivsDesign Coaching är till för dig som söker en mentor, ett bollplank, någon som utmanar dig och peppar dig.

Jag tror på att du bär på dina egna sanningar och att med hjälp av mitt lyssnande och frågande finner du de bästa och mest sanna svaren inom dig. Jag agerar även rådgivare när du behöver det.

 

Du bestämmer själv dina mål och/eller intention och sen gör jag allt för att du ska lära dig nya saker om dig själv och de unika svar du bär inom dig. Det spelar ingen roll om du vill ha hjälp med inre processer eller konkret hjälp framåt, jag utgår alltid från dina mål och intentioner. Det kan röra allt från väldigt konkreta frågor till djupare aspekter av din livsvision, dina hinder, personlig utveckling och frågor som du behöver få stöd i.

 

Kontakta mig via formuläret nedan så hör jag av mig så snart jag kan och bokar in en tid online som passar dig bäst.

Är det dags att utforska din egen sanning (dina åsikter + dina handlingar) om de stora ämnena i ditt liv? Dags att få verklig tydlighet om dina relationer, ditt kall, ditt förtroende, din glädje, din andlighet, dina pengar? Dags att komma ihåg att du kan lita på dig själv och dina önskningar?

Coachingformulär

© Copyright 2019 · Designalivet · All Rights Reserved